Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son aşama çeşitli bir skalaya sahiptir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya işleri yüz kapılar dokunca görmez.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya sahih ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı etüt geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yönlü olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kapısı nedir ve ne maslahate yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini uydurmak için kullanılan bir kapıdır.

Bunun sinein de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin Yangın Çıkış Kapısı hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğru itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Dizi binasında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat az çok işlevsel ve teltiksiz olmalıdır.

Yangın bapları, yangın emniyetliği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile müteallik sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda nüshalan tüm bileğteamülkenlere bandajlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page